Tűzoltó tábor

Tűzoltó tábor

Tűzoltó táborainkban látványos tűzoltó előadáson lehet részt venni, ezen kívül pedig játékos tűzoltó gyakorlatok várják az örvendő kalandvágyókat. A programok közt szerepel: látványos tűzoltó előadás, játékos tűzoltó gyakorlatok, falmászás, 3D karika, bungee trambulin, de lesz GPS es kincskeresés is a vértes lankái közt! 
Továbbá kézműves foglalkozás, lovagláspróba, kemencés langalló készítés, sportjátékok, tábori játékok, bátorságpróba, tábortűz ;), szalonnasütés várja a gyerekeket és persze kihagyhatatlan a csobbanás a csúszdás medencékben.

 

Turnusok:

  • 2021.június         28-02

 

  • 2021.július         05-09

Ár:

Bentlakásos: 56.000 Ft

Egyéb információk:

  • Tesó jön!!?? 5% testvérkedvezmény!
  • Mindenki hozzon magával még egy embert! :-) 8% csoportos kedvezmény (min.4 fő esetén).
  • A tábor ára az ÁFA-t tartalmazza.
  • 24 órás animátori felügyeletet biztosítunk.
  • Jelentkezőket 7-15 éves kor között várunk.
  • Elhelyezés: 4-8-12 fős szobákban, létszámtól függően

A tűzoltó táborok minimum 10 fővel indulnak. 

Jelentkezz a tabor@verteslovas.hu email címen !

Kérjük, hogy a jelentkezés előtt szíveskedjenek elolvasni Adatvédelmi Tájékoztatónkat, mely tartalmazza, miként kezeljük Ön és gyermeke személyes adatait!

Biztonsági óvintézkedések a COVID-19 kapcsán:

A tábor alatt a hatályos rendeleteknek megfelelő óvintézkedéseket megtesszük.

A tábor területén automata kézfertőtlenítőket szereltünk fel, így lehetőség lesz arra, hogy a gyerekek fertőtleníthessék a kezeiket, és erre folyamatosan felhívjuk a figyelmüket is.

Az étkezőben külön kézmosót építettünk a fokozott higiéniai elvárások miatt.

Animátorok a gyerekek biztonsága és szórakoztatása érdekében

A táborainkban jólképzett, animátoraink az első pillanattól fogva gondoskodnak a gyerekek minden percéről. Segítségükkel nem lesz probléma, hogy az ország különböző pontjairól érkező gyerekek gyorsan megismerjék egymást.

A táborozó gyerekeket nemek és korosztály szerint helyezzük el a szállásokon, hogy életre szóló barátságokat köthessenek.

Az életük első táborába érkező kisebb gyerekek számára igény szerint 0-24 órás animátori felügyeletet biztosítunk, az éjszakákat is velük töltik kollégáink. Egy percre sem hagyunk szomorkodni egy kisgyereket sem!

Sztornó biztosítás

Minden szülő fejében felmerül, hogy mi lesz ha a gyermek utolsó pillanatban megbetegszik?
Erre válaszul alkottuk meg saját megoldásunkat egy belső biztosítást.

Storno biztosítás: 500,- Ft/fő/nap (20% önrésszel), melyet előleg befizetéskor lehet befizetni, külön tételként megjelölve.
Lemondás esetén a teljes rendezvény/tábor költség képezi a számítás alapját.
Például: Ha a tábor előtt 4 nappal valamilyen külső tényező miatt a szülőnek le kell mondania a tábort, akkor a lemondási feltételek értelmében, storno biztosítás hiányában, nem tudunk semmit visszatéríteni a tábor díjából. Ellenben, ha Megrendelő rendelkezik stornó biztosítással, akkor a teljes részvételi díj 80% -át visszafizetjük.