Egynapos kirándulás

Csomagajánlataink

Alapcsomag: ami területhasználatot és a sportpályák, sporteszközök használatát (foci, röplabda, pingpong, tollas) foglalja magába. Programjaink csak animátorral vehetőek igénybe! 2 400 Ft/fő
B: alapcsomag + kézműves foglalkozás 3 000 Ft/fő
C: alapcsomag + kemencés foglalkozás 3 800 Ft/fő
D: alapcsomag + lovagláspróba 3 600 Ft/fő
E: alapcsomag + kézműves foglalkozás + lovagláspróba 4 200 Ft/fő
F: alapcsomag + kemencés foglalkozás + lovagláspróba 4 400 Ft/fő
G: alapcsomag + kézműves foglalkozás + kemencés foglalkozás 3 600 Ft/fő
H: alapcsomag + aktív jegy 3 600 Ft/fő
I: alapcsomag + aktív jegy + kézműves foglalkozás 4 200 Ft/fő
J: alapcsomag + aktív jegy + kemencés foglalkozás 4 400 Ft/fő
K: alapcsomag + aktív jegy + lovagláspróba 4 800 Ft/fő 

Részletes tájékoztató a csomagelemekről az oldal alján található. Ajánlatunk min. 15 fős csoportok esetén érvényes. Áraink az Áfa-t tartalmazzák!

A csomagok további szolgáltatásokkal is kiegészíthetőek:

Medencézés: 500 Ft/fő

Menü ebéd: 1 600 Ft/fő

Egyéb információ:

Területre érkezés: 8.00 órától, terület elhagyása 17.00 óráig.

 

Részletes tájékoztató a csomag elemekről:

Animátor? Ő miért van a csapattal?

Minden szolgáltatásunkat kizárólag animátorok segítségével lehet igénybe venni. A feltüntetett ár minden csomagnál  az animátori szolgáltatást már tartalmazza. Animátoraink szaktudásukkal, jókedvükkel, kreativitásukkal és segítőkészségükkel igyekeznek a csapatok itt töltött idejét emlékezetessé tenni.

Miért jó még, hogy a csapattal animátor van?

Animátoraink, az egész Vérteslovas szabadidőpark területét és a környéket is jól ismerik, így magabiztosan kalauzolják a csapatot a teljes területen, sőt a környéken is. Minden aktív tevékenységet és játékeszközt jól kezelnek, így a gyerekek biztonságára is ügyelnek ! Az animátorok segítséget nyújtanak a kísérőknek a csapat szórakoztatásában, komplett játéktárral rendelkeznek (sportos vetélkedők, vicces tábori játékok, kincskeresők stb.), amivel lekötik a csapatot, hogy a tanárnéniket, tanárbácsikat is tehermentesítsük egy kicsit.

Milyen kézműves lehetőségek vannak?

Animátorok által vezetett lehetséges foglalkozások: gyöngyözés pl. gyöngyfa készítés, Ytong faragás, batikolás hozott pólóval, origami, kőfestés, agyagozás, „öko kézműves”, szalvéta technika, makramé karkötőkészítés. A kézműves foglalkozás típusát kérjük előre leegyeztetni. Egyéb kérés esetén, érdeklődjön irodánknál.

Mi a kemencés foglalkozás?

A kemencés foglalkozáson a gyerekek langallót (kenyérlángost) készítenek. Az ő feladatuk, hogy a feltétet kedvük szerint elkészítsék, majd ezt követően az animátor segítségével a tészta bekerül a hagyományos kemencében, ahol 20 perc alatt ropogósra sül.

Mi  a lovagláspróba?

A program során mindenki nyeregbe pattanhat, kipróbálhatja, hogy milyen élmény lóháton ülni, vezetéssel lépni, esetleg ügetni. A lovaglás, köszönhetően a lovaink nyugodtságának és a hozzáértő személyzetnek, mindenki számára teljesen biztonságos. A lóhátról leszállva a csoport igényei szerint legelőmustrára és a kisállat simogató látogatására is sorra kerülhet.

Mi tartalmaz az aktív jegy?

4 féle tevékenységet tartalmazhat: 3D karika, drótkötélpálya, bungee-trambulin, falmászás. A felsoroltak közül 2 foglalkozás választandó és ezt a két foglalkozást nevezzük aktív jegynek! További információk: a 3D karika 150-190 cm között használható, a bungee-trambulin 80 kg-os súly limittel rendelkezik.

További kérdésekkel kérem, forduljon irodánkhoz!

Kérje ajánlatunkat online!