GYIK

Ki az animátor?

Szakmailag megfogalmazva: az animátor elnevezés a latin ’animo’ szóból ered, melynek jelentése éltet, elevenít, lelkesít, buzdít. Összefoglalva, animálni tehát annyit tesz, mint életet önteni egy csoportba, közösségbe, aktivizálni azt, így az animátor pedig olyan csoportvezető, aki életre kelt, mozgásba hoz egy csoportot.

A mi animátoraink is éppen ezt teszik! Humorukkal, jókedvükkel, kreativitásukkal és segítőkészségükkel igyekeznek a csapatok itt töltött napjait emlékezetessé tenni. Animátoraink számára képzéseket biztosítunk, hogy segítsük őket abban, hogy a hozzánk érkező csapatoknak a lehető legjobbat nyújtsák.

Miért jó még, hogy a csapattal animátor van?

Animátoraink egész Vérteslovas területét és a környéket is jól ismerik, így magabiztosan kalauzolják a csapatot az itt töltött idő alatt pl. legelőlátogatást és kisállatsimogatást, vagy éppen rövidebb-hosszabb kirándulásokat is vezetnek.

Minden aktív tevékenységet és játékeszközt jól kezelnek, így a gyerekek biztonságára is tudnak ügyelni!

Az animátorok segítséget nyújtanak a kísérőknek a csapat szórakoztatásában, egész játéktárházzal rendelkeznek (sportos vetélkedők, vicces tábori játékok, kincskeresők stb.), amivel igény esetén lekötik a csapatot, hogy a tanár nénik-bácsik is szusszanhassanak egy kicsit! 

Kell-e foglalót, előleget fizetni? 

Igen, az ajánlatban megtalálható összeget, a jelzett időpontig. S ezzel egy időben kérünk szépen számlázási adatokat is küldeni: magánszemély esetén névre és címre, intézmény vagy cég esetén adószámra is szükségünk van. 

Hová kell utalnom a foglalót, előleget?

Ajánlatunk alsó soraiban megadott névre és számlaszámra: Terra-Ingatlan Kft. 10402001-50526566-90551005 K&H Bank. A közlemény rovatba a nevet és a foglalt dátumot kérjük feltüntetni. Köszönjük!

Mi az a teljes ellátás?

Napi háromszori étkezés egy kis csúsztatással: az érkezés napi ebédet, vacsorát és másnapi reggelit öleli fel.

Van-e lehetőség speciális étkezésre?

Igen, amennyiben nem súlyos allergiáról vagy érzékenységről van szó. Van lehetőség vegetáriánus, glutén - és laktózmentes étkezésre 200 Ft/nap felár ellenében. Az ilyen jellegű igényt kérjük az érkezés előtt minimum egy héttel jelezni.

Meddig módosítható a létszám? 

Az érkezés előtt 48 órával még módosítható, utána sajnos már nem tudunk elfogadni válzotást a létszámban.

Mit jelent az alapcsomag az egynapos kirándulások esetén?

Az alapcsomag területhasználatot, legelőlátogatást és a sportpályák, sporteszközök használatát (foci, röplabda, pingpong, tollas) foglalja magába. Animátor szolgáltatást nem tartalmaz.

Milyen kézműves lehetőségek vannak?

Animátorok által vezetett lehetséges foglalkozások: gyöngyözés pl. gyöngyfa készítés, batikolás hozott pólóval, kőfestés, . Külsős partnereink általtartott foglalkozások: agyagozás, szappankészítés. A kézműves foglalkozás típusát kérjük előre egyeztetni. 

Mi a kemencés foglalkozás?

A kemencés foglalkozáson a gyerekek langallót készítenek, az ő feladatuk, hogy a feltétet kedvük szerint elhelyezzék, majd ezt követően az animátor segítségével a tészta bekerül a hagyományos kemencében, ahol 20 perc alatt ropogósra sül.

Mi  a lovagláspróba?

A program során mindenki nyeregbe pattanhat, kipróbálhatja, hogy milyen élmény lóháton ülni, vezetéssel lépni, esetleg ügetni. A lovaglás, köszönhetően a lovaink nyugodtságának és a hozzáértő személyzetnek, mindenki számára teljesen biztonságos. A lóhátról leszállva a csoport igényei szerint legelőmustrára és a kisállat simogató látogatására is sorra kerülhet.

Mi tartalmaz az aktív jegy?

4 féle tevékenységet tartalmazhat: 3D karika, drótkötélpálya, bungee-trambulin, falmászás. Egynapos kirándulások esetén a felsoroltak közül kettő foglalkozás választandó és ez a két foglalkozást nevezzük aktív jegynek!

Van-e korlátozás az aktív játékoknál?

Igen, a 3D karika 150-190 cm között használható, így nagyobbaknak ajánljuk. 

A bungee-trambulin 80kg-os súlylimittel rendelkezik.

A drótkötél pálya pedig inkább kisebbeknek készült, itt a maximum limit: 160 cm és 60 kg.