Vágta az avarban

Őszi lovastáborunk idén 5 fővel indult, méghozzá egy csupa lány csapattal. A háromnapos tábor intenzív továbbképzést biztosított a már haladó lovastudással rendelkezők számára.

A délelőttök folyamán Benedek Rita lovasoktató edzette a lányokat, csiszolgatta a tudásukat osztálylovaglásban, gyakoroltak helyes ülést, lovardai alakzatokat, vágtabeugratást és még sok hasznos dolgot.

Szerencsére az időjárás is kegyes volt, így délutánonként a tereplovaglások alkalmával megtekinthették a gyönyörű színekben pompázó őszi Vértest, sőt tudásukat és magabiztosságukat is növelhették a terep adottságai által.

Hercegnő, Márvány, Ivett, Mambó, Csenge, Bársony és Lufi is alaposan meg lettek mozgatva, miközben hálásan teljesítettek a sok gondos csutakolásért és jutalomfalatért cserébe.

Az igazán mókás csapatnak Dóri animátorunk viselte gondját és szervezte a programokat. A sok lovasfoglalkozástól ugyan nehéz volt elszakadni, de azért egyéb tevékenységekre is jutott egy kis idő, mint az activity, hajfonás vagy a bátorságpróba.

Lányok, reméljük, hogy a következő táborban is találkozunk!

Addig is sok kellemes vágtát kívánunk!

Hozzászólások