Teendők egy héttel az esküvő előtt – a végső visszaszámlálás

Már csak egy hét! Szinte érezni lehet a feszültséget a levegőben. Igen. Megcsináljátok! Innen már nincs vissza út. Több hónap szervezés, készülődés és megannyi izgalom után pár nap múlva a finisbe értek.

Holott a lényegi feladatokat már kipipáltátok, az utolsó hétre is marad pár teendő, ezeket segítségképp összefoglaltunk ebben az írásban.

Ha a listátok rövidebb erre a hétre, akkor egy óriási virtuális elismerés nektek. Amennyiben elmaradásban vagytok, sürgősen készítsétek el a saját listátokat!

Csak nyugi

Ezen a héten a feladataitok mellett próbáljátok meg a lehető legjobban kikapcsolni a zsongást a fejetekből. Ha tehetitek, már ne dolgozzatok, vegyetek ki szabadságot.

Amennyiben ez nem lehetséges, akkor az irodából kilépve hagyjátok magatok mögött a munkahelyi feladatokat.

Menjetek el tornázni, kérjetek egy frissítő masszázst, csobbanjatok egyet egy fürdőben! Egyetek rendesen, lehetőleg egészségesen, és figyeljetek arra, hogy ezen a héten tartsátok a súlyotokat.

Kinek kell egy ruhaátalakítás az utolsó napokban, ugye?

Teendők egy héttel az esküvő előtt

1# Manikűr (menyasszony)

A manikűr legalább olyan fontos, mint a frizura. Lehetőség szerint erre 1-2 nappal az esküvő előtt kérj időpontot, hogy amikor gyűrűfelhúzásra kerül sor, csodaszép legyen a kezed. Egy manikűr a vőlegénynek sem árthat.

2# Fodrász (vőlegény)

Ha korábban mész el a fodrászhoz, lenőhet a hajad, és bozontos leszel. Ha az esküvő előtti napra jelentkezel be, akkor sanszos lehet, hogy olyan leszel, mint egy jól megnyírt hatodikas. A legjobban akkor jársz, ha a jól bevált fodrászodhoz jelentkezel be 4-5 nappal az esküvő előtt.

3# Utolsó ruhapróba

Ha bérlitek a ruhát, egy utolsó próba nélkül ne vigyétek haza a nagy napotok legékesebb kiegészítőit! Ilyenkor már nehezen illeszthető be a napirendbe egy last-minute átalakítás.

4# Cipő bejáratás

Bár az esküvői „elsősegély” csomagotokba minden bizonnyal lesz sebtapasz is, jobb, ha idejében elkezditek bejáratni a cipőket. Menyasszonyok a menyecskeruhához tartozó cipőről se feledkezzetek el!

5# Vendéglista ellenőrzés

Hívjátok fel azokat a vendégeket, akik még nem jeleztek vissza! A végleges létszámra szükségetek lesz a helyszín és a vacsora megszervezéséhez.

6# Esküvői menetrend

Az esküvő napját már minden bizonnyal percről-percre megterveztétek. Készítsetek egy menetrendet, és adjátok oda minden fontos résztvevőnek: a szüleiteknek, a ceremóniamesternek, a vendéglátó egységnek, a fotósnak, a videósnak stb.

7# Borítékolás

A nagy napotokon lesznek készpénzes kifizetések? Ha igen, ne felejtsétek el időben kiszámolni, kinek mennyivel jöttök. Minden szolgáltatónak legyen egy névvel ellátott borítékja, amit a helyszínen kényelmesen oda tudtok adni.

8# Ültetési rend

Véglegesítettétek az ültetési rendet? Szuper! Készítsetek róla egy táblázatot, vagy bármilyen érthető rajzot, és adjátok oda több példányban a vendéglátósnak. Ha van vegetáriánus, vagy ételérzékeny, ezt jelezzétek az ültetési renden!

9# Fuvarozás

Lesznek olyan vendégeitek, akiket sofőrszolgálat, vagy busz fog szállítani? Gondoskodjatok arról, hogy a fuvarozónak legyen pontos listája az utasokról (nevek, címek, telefonszámok).

10# Esküvői túlélő csomag

Készítsétek el a sürgősségi csomagotokat! Ebben legyen minden, ami a ruhátok, frizurátok rendberakásához szükséges lehet (csatt, biztonsági tű, szalag, gumi stb.). Ne hiányozzon belőle a sebtapasz, a dezodor, a parfüm, sminkkészlet, zsebkendő, tisztítókendő, fájdalomcsillapító, és minden, amire szükségetek lehet.

A legfontosabb pedig, hogy próbáljátok meg nyugodtan túlélni az utolsó hetet.

Nagy szeretettel várunk Titeket a Vérteslovas Parkban egy esküvői helyszínbejárásra, melyet most a vírushelyzetre tekintettel, akár online is megtehettek!

Kérlek töltsétek ki az alábbi jelentkezési űrlapot és kollégánk keresni fog az időpont egyeztetéssel kapcsolatban!
Addig is jó készülődést.
Ígérem a Vérteslovas Parkban remekül fogjátok érezni magatokat!

Mi várunk Titeket nagy szeretettel!

 

Szerző: Hadarik Rita

Címkék

Hozzászólások