Teendők az esküvő előtti napon

Annak ellenére, hogy egy esküvő tervezése sok időt és energiát igényel, ez egy hihetetlenül izgalmas periódus mindenki életében.

A legparásabb és talán legidegfeszítőbb azonban az esküvő előtti nap lehet, hiszen addigra már mindent a legnagyobb rendben szeretnétek tudni. Ennek a napnak azonban sokkal inkább az örömről kellene szólnia, mintsem a stresszről, hiszen másnap már házasok lesztek.

Segítségképpen összeállítottunk egy listát, melyek lehetnek a legfontosabb teendők egy nappal az esküvő előtt.

Ellenőrizzétek le a listátokat

Mielőtt nekivágnátok a nagy napnak, ellenőrizzétek le, hogy mindent összepakoltatok-e. Használjátok az ellenőrző listátokat, és inkább kétszer nézzetek át mindent (pl. elsősegély csomag, váltócipő, gyűrű, borítékok, kiegészítők stb.), mert lehet, hogy nem lesz harmadik esély.

A nagy napon nektek csak annyi a dolgotok, hogy ússzatok az örömmámorban; az anyagiakat (a szervezőknek szánt pontos összegeket borítékolva) bízzátok valamelyik bizalmas vendégetekre, például a szülőkre.

Minden borítékon szerepeljen a partner cég neve, hogy véletlenül se legyen emiatt fennakadás vagy félreértés.

Ezen a napon ne felejtsétek átadni a gyűrűket a vőfélynek.

Hívjátok fel az összes beszállítót és szervezőt

Bár erre a napra már mindennek a helyén kell lennie, a biztonság kedvéért hívjátok fel még a délelőtti órákban együttműködő partnereiteket az érkezési időpontokkal és egyéb részletekkel kapcsolatosan;

  • mikor érkezzen a fotós, hogy mindent lencsevégre kaphasson;
  • mikor kezdődik a sminkelés és a frizurák készítése;
  • milyen időpontra szállítják a virágokat...
  • ...és így tovább.

A megnyugtató válaszok és megerősítések csökkentik bennetek a feszültséget, és nyugodtabban hajthatjátok álomra a fejeteket.

Relax

Az utolsó napon annyit pihenjetek, amennyit csak tudtok.

Ezen az estén már óvatosan bánjatok az ünnepléssel és az italozással, hiszen másnap mindenkinek makulátlanul kell megjelennie az oltár előtt.

Igyatok sok vizet, hogy ne szédelegjetek az izgatottságtól.

Könnyű ételeket fogyasszatok

Szerintünk nem kell különösebben megmagyarázni azt a mondást, hogy az vagy, amit megeszel.

Az esküvő előtti napon már csak könnyű ételeket fogyasszatok. Egy kis csirkemell salátával ideális lehet; a nehéz, puffasztó ételeket kerüljétek ezen a napon.

Fussátok át a fogadalmi szövegeket

Biztosak lehettek abban, hogy minden szem és fül rátok fog szegeződni, amikor kimondjátok, hogy „fogadom”.

Az esküvő előtti este, amikor – ideális esetben – már semmi miatt nem kell aggódnotok, tökéletes az eskütök szövegének gyakorlására; ha a fogadás megkezdése előtt szeretnétek egy köszönőszöveget mondani, azt is ismételjétek el párszor.

Csendesedjetek el

Tudjuk, mennyire izgatottak vagytok, és legszívesebben világgá kürtölnétek, hogy már csak egy nap, de a telefonotok nézegetése és képek posztolgatása helyett egy kicsit lassuljatok le, és olyan dolgokra fókuszáljatok, amelyek nyugalommal töltenek el.

Egy romantikus séta a parkban, jóga vagy meditáció nagyszerű befejezése lehet az utolsó napnak.

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy az esküvő előtti napon és éjszakán lazítsatok és pihenjetek.

Egész felnőtt életetekben az esküvőtökről álmodoztatok, és érthető, ha a pillangók ott repkednek a gyomrotokban, de bízzatok abban, hogy minden a helyén és rendben van.

Próbáljátok meg élvezni ezt a napot, este nézzetek meg egy jó filmet vagy olvassatok egy remek könyvet, és feküdjetek le időben; így reggel kipihenten, karikás szemek nélkül, boldogságtól ragyogó szemmel indulhattok el új, közös utatokon.

Nagy szeretettel várunk Titeket a Vérteslovas Parkban egy esküvői helyszínbejárásra, melyet most a vírushelyzetre tekintettel, akár online is megtehettek!

Kérlek töltsétek ki az alábbi jelentkezési űrlapot és kollégánk keresni fog az időpont egyeztetéssel kapcsolatban!
Addig is jó készülődést.
Ígérem a Vérteslovas Parkban remekül fogjátok érezni magatokat!

Mi várunk Titeket nagy szeretettel!

 

Szerző: Hadarik Rita

Címkék

Hozzászólások