Teendők 8-9 hónappal az esküvő előtt – kezd izgalmassá válni

Ha ügyesek vagytok, ekkorra a legfontosabb feladatokat már kipipáltátok és jöhetnek az újabb izgalmas kihívások.

Ennek ellenére ne nagyon dőljetek hátra a karosszékben, mert ettől kezdve ezernyi apróság fogja felborzolni a kedélyeket!

Ha eddig barátaitok, segítőitek messziről figyelték az eseményeket, ideje felrázni őket, hiszen rengeteg dologban lehetnek segítségetekre.

Teendők 8-9 hónappal az esküvő előtt

1/ Keressetek lehetséges szálláshelyeket a vidéki vendégek számára!

Sok lakodalom azért fullad a középszerűségbe, mert a vacsorát követően a vidéki vendégek szép lassan elcsordogálnak. Egy üresen kongó táncparketten kinek lenne kedve menyecsketáncot ropni?

Ha igazi hajnalig tartó bulizásra vágytok rokonaitok és barátaitok körében, érdemes olyan helyszínt választanotok, ahol helyben vagy a közelben megoldható a vendégek elszállásolása is.

Ennek több előnyét is élvezhetitek. A közeli szobákban bárki bármikor felfrissítheti magát.

Az álmos gyerekeket a nagyszülőkkel együtt letehetitek aludni, a fiatalok pedig folytathatják az önfeledt bulizást. Senkinek nem kell bánatosan eltolni magától a borospoharat vagy a kupicát az éjszakai vezetés miatt.

Ha súrolja vagy meghaladja büdzsétek határát a szállás költsége, még mindig felvethetitek a költségek megosztását.

2/ Írjátok a vendéglistát!

Hamarosan ideje elkezdeni a meghívók tervezését. A vendéglista létszámát az esküvőre fordítható büdzsétek és a megrendelt helyszín határozza meg.

Ha 100 főre szerződtetek, de szívetek szerint több embert is meghívnátok, jöhet a sakkozás.

3/ Írjatok ajándéklistát!

Írjatok ajándéklistát vagy jelezzétek, ha pénzt szeretnétek nászajándékba!

Talán ez az egyik legkényesebb része az esküvő szervezésének. Érdemes megnézni pár Hollywoodi esküvős témájú filmet, amelyekből inspirációt és bátorságot meríthettek az ajándékkérésre.

Ha eddig nem tettétek meg, itt az ideje az esküvői weboldal készítésének! Ez egy zseniális felület arra, hogy a kívánságaitokat nyomulásmentesen tudassátok a vendégekkel.

Ha pénzt szeretnétek kapni, esküvői weboldalatokra készítsetek egy kis filmet vagy képmontázst az áhított utazásról „Erre gyűjtünk” címszóval.

Amennyiben új otthonba költöztök, amit be kellene rendezni, egy ajándéklista konkrét tippeket adhat a meghívottaknak.

Arra azért figyeljetek, hogy a listában szereplő tárgyakat és berendezéseket valamilyen formában le tudják „foglalni” a vendégek: valószínűleg nem lesz szükségetek öt porszívóra.

4/ Kezdjetek el esküvői papír típusokat nézni!

Feltételezzük, hogy minden esküvői aprósággal feledhetetlen élményt szeretnétek szerezni magatoknak és vendégeiteknek egyaránt.

A harmónia, az elegancia és az összhang mindig mély benyomást tesz az emberekre. Ezt erősíthetitek azzal, hogy az esküvő minden papírja (meghívó, ültetőkártya, asztalkártya, menükártya, "Köszönöm" kártya, játékkártyák stb.) azonos színű, dombornyomású és betűtípusú.

Figyeljetek arra, hogy a papírok stílusban az összes többi kiegészítővel passzoljanak!

Az esküvő előtt 8-9 hónappal a nászutat is érdemes kinézni. Egyfelől lehet, hogy kifogtok egy szuper early bird kedvezményt, másfelől, ha egzotikus országba utaztok, engedélyekre és oltásokra is szükség lehet.

Ugye milyen izgalmas? Nem telik el nap, hogy valamit intézni ne kellene!

Nagy szeretettel várunk Titeket a Vérteslovas Parkban egy esküvői helyszínbejárásra, melyet most a vírushelyzetre tekintettel, akár online is megtehettek!

Kérlek töltsétek ki az alábbi jelentkezési űrlapot és kollégánk keresni fog az időpont egyeztetéssel kapcsolatban!
Addig is jó készülődést.
Ígérem a Vérteslovas Parkban remekül fogjátok érezni magatokat!

Mi várunk Titeket nagy szeretettel!

 

Szerző: Hadarik Rita

Címkék

Hozzászólások