Teendők 6-7 hónappal az esküvő előtt – haladtok, szép munka

Az esküvői előkészületeknek talán az egyik legizgalmasabb része ez az időszak. Ebben a szakaszban szinte minden a szépség, a finomság és a csillogás körül forog.

A sok apró részlet között figyeljetek arra, hogy megmaradjon kettőtök között az összhang és olyan megoldásokat keressetek, amelyek mindkettőtök számára tökéletesek!

1/ Riadó! Fodrász és sminkes kerestetik!

A ruha után a frizura és a smink viszik a pálmát a menyasszonyok szépség X-faktorában. A legtöbben már ebben a szakaszban lázasan keresik azt a személyt, aki igazi hercegnővé varázsolja őket nagy napjukon.

Ha szerencsés vagy, akkor találsz egy 2 in 1 szakembert, aki mindenhez (IS) ért: ha nem, akkor sincs baj, de ügyelj a dátumokra és a határidőkre! Fontos, hogy ezek a szolgáltatók pont akkor és pont ott legyenek, amikor és ahol lenniük kell.

2/ Találkozzatok a hivatalnokokkal!

Egyeztessétek le adataitokat és a ceremónia részleteit: minél többféle szertartásotok lesz, annál több adminisztrációval jár a szervezés.

Ezeknek is van egy átfutási idejük, amiket jó, ha észben tartotok. Sőt! Járjatok ezen a téren mindig egy lépéssel előrébb, nehogy egy hiányos vagy elmaradt bejelentésen csússzon el álomesküvőtök.

3/ Foglalózzátok le vagy vásároljátok meg a ceremónia és a lakodalom kiegészítőit!

Erre akkor van szükség, ha a helyszínetek nem tudja biztosítani például az asztalokat, székeket, tányérkészleteket.

Ilyen már ritkán fordul elő, hiszen a komoly esküvőszervező cégek minden lehetséges eszközzel rendelkeznek, hogy a házasulandók válláról egy sor feladatot levegyenek.

Ebben a szakaszban finomíthatjátok, csiszolhatjátok az elképzeléseiteket a terítéssel, tálalással, az asztali és egyéb dekorációs installációkkal kapcsolatosan.

Ha különleges igényetek van, amit ti magatok szeretnétek megoldani eljött az ideje nekiállni.

4/ Kóstoljatok és győzzön a jobb!

Ahány ház, annyi szokás és annyiféle ízlés. Nem véletlenül emeletesek az esküvői torták, hiszen így többféle ízt és karaktert lehet egy krémes toronyba zárni.

A torta elsősorban a ti ízléseteket tükrözze, de arra is illik odafigyelni, milyen a vendégsereg ízlése. Érdemes olyan ízeket összeválogatni, amelyek nagy eséllyel sokak kedvence lesz.

Természetesen elrugaszkodhattok a hagyományos torta koncepciótól: napjainkban az sem ritka, hogy pompás állványokon mini tortákat, muffinokat vagy akár pohárdesszerteket tálalnak fel.

5/ Foglaljátok le a zenészeket!

Az esküvői főszezonban nem könnyű olyan zenészt vagy zenekart, esetleg DJ-t találni, aki a ti nagy napotokon ráér és az elképzeléseiteknek megfelelő zenéről tud gondoskodni.

Ha már megtaláltátok az igazit, kössetek vele szerződést!

6/ Szervezzétek le az utazást a különböző helyszínek között!

Amennyiben olyan helyszínt választotok, ahol helyben adott a szállás és a ceremónia helyszíne, akkor csak annyi a feladatotok, hogy pontosítjátok, hányan tartanak igényt az ottalvásra.

Ez a végleges árat jelentősen befolyásolja, ezért ekkorra már ajánlott lefixálni a részleteket. Ha a rendezvénytől és a ceremóniától távol találtok szálláshelyeket, szervezzétek meg, kik fogják a vendégeiteket egyik helyről a másikra szállítani!

Ehhez felkérhettek ismerősöket vagy bérelhettek egy minibuszt.

7/ Vegyétek meg a karikagyűrűket!

Innen már nincs visszaút, ezért semmi akadálya annak, hogy megvásároljátok vagy megrendeljétek a karikagyűrűket.

Természetesen ezt későbbre is halaszthatjátok, de amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Egy feladattal kevesebb.

Nagy szeretettel várunk Titeket a Vérteslovas Parkban egy esküvői helyszínbejárásra, melyet most a vírushelyzetre tekintettel, akár online is megtehettek!

Kérlek töltsétek ki az alábbi jelentkezési űrlapot és kollégánk keresni fog az időpont egyeztetéssel kapcsolatban!
Addig is jó készülődést.
Ígérem a Vérteslovas Parkban remekül fogjátok érezni magatokat!

Mi várunk Titeket nagy szeretettel!

 

Szerző: Hadarik Rita

Címkék

Hozzászólások