Szezonzárta

November 17-én tartottuk stáb évzáró összejövetelünket, hogy kifejezzük hálánkat minden olyan stáb tagunknak, akik szorgos és odaadó munkájukkal segítettek minket abban, hogy a lehető legjobb tudásunk szerint fogadjuk a vendégeinket!

Legyen szó a konyháról, a takarításról, a karbantartásról, a lovas területről, az animátori vagy a szervezői munkáról.

Mi is történt velünk ebben az évben a stáb szempontjából?

Ahogy az lenni szokott sajnos animátoraink egy része idén már nem tért vissza hozzánk, vagy csak nagyon kevés alkalommal, ugyanis, ahogy lenni szokott, az élet kötelességei másfelé hívták őket. Februárban ezért kiképeztük új animátorainkat, de a régieket is megörvendeztettünk egy kis friss tudással! Sőt, tapasztaltabb animátorainknak tartottunk egy második körös képzést is, ahol a céges csapatok érkezésére készítettük fel őket. Így jelenlegi aktív animátori gárdánk körülbelül 30 fővel rendelkezik. 

Az idei évben bővült állandó csapatunk is. Mint sokan tudjátok a nyár elején megnyitottuk saját főzőkonyhánkat is, ahol Ági néni finom, házias főztjével varázsolja el a vendégeinket. Szerencsére nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk a megújult konyha kapcsán, így itt is hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni Ági néninek és a nyári konyhai stábnak a fáradalmas munkáért, és azoknak is, akik kedves, dicsérő szavakkal biztattak minket abban, hogy jó úton járunk.

Az animátorok a csapatokkal, fiúk a kinti munkálatokkal, a lányok irodában és a park egyéb területein tettek meg mindent azért, hogy sikeres évet zárjunk. 

Szóval összességében köszönet minden nálunk dolgozónak, aki szívvel-lélekkel hozzátette a magáét!

És persze a legfontosabb: köszönet nektek, kedves vendégeink, hogy évről-évre kitartatok mellettünk, hiszen Ti vagytok azok, akik miatt a munkánk értelmet nyer!

Hozzászólások