Bemutatkozás

A Vérteslovas Erdei Iskola és Szabadidőpark kiváló helyszíne osztálykirándulásoknak, erdei iskoláknak, táboroknak, családi hétvégéknek, baráti összejöveteleknek, születésnapoknak, esküvőknek, valamint céges családi napoknak, csapatépítő programoknak, tréningeknek.

Egész évben várjuk az egyéni vendégeket és csapatokat aktív, szabadtéri programokkal, fedett rendezvényteremmel. A kulturált falusi környezetnek, finom, házias ételeknek és a szíves vendéglátásnak köszönhetően már sok-sok visszajáró baráttal gazdagodtunk! Mindent megteszünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk a hozzánk érkező vendégeknek, rugalmasan állunk rendelkezésükre, amiben csak tudunk. Sikerünk titkához hozzátartozik az is, hogy csapatunk olyan emberekből áll, akik azonosulni képesek „Vérteslovas szellemiségével”, elkapja őket ez a különleges hangulat, ami körüllengi a helyet, éppen ezért mindenki szívvel-lélekkel teszi a dolgát.

lllll

Szervezőink több éves tapasztalattal és szakirányú végzettséggel rendelkeznek, animátorainkat azért képezzük évről évre, hogy a vendégeinknek ők is a lehető legtöbbet nyújtsák. Ők gondoskodnak a látogatók szórakozásáról és biztonságáról.

Sportjátékok, kézműves foglalkozások, lovaglás, medencézés, 3D-karika, bungee-trambulin, drótkötélpálya, állatsimogató és még sok más nagyszerű szórakozási lehetőség áll nyitva a Vérteslovasra látogatók előtt!

Kérje ajánlatunkat online!